vestavěná_skříň_PR_levne-skrine

Nedostatek úložných prostor vyřeší vestavěné skříně

Trpí tím zejména lidé, kteří žijí v malých bytech. Věcí je hodně, místa málo. Neustále se vám tedy něco válí po zemi, přemýšlíte, zda si máte koupit plastové krabice, oblečení věšet na němého sluhu nebo radši protřídit svůj majetek a zbytečné věci vyhodit. Když si však koupíte vestavěnou skříň, žádné vyhazování se nebude muset konat.

Vestavěné skříně jsou perfektní vychytávkou, která vám dokáže uspořit mnoho prostoru. Zabere vlastně jen trochu místa, skříně bývají hluboké např. 60 cm. Je ovšem vysoká od podlahy až ke stropu, díky čemuž pojme doopravdy hodně věcí. Ráz místnosti nijak nezmění, vlastně se jen trochu posune stěna více do prostoru.

Vestavěné skříně lze vestavět skoro kamkoliv

Můžete si je nechat nainstalovat podél celé jedné zdi v ložnici. Dají se však vestavět třeba i pod schody. Hodí se do dětského pokoje, do chodby i do obývacího pokoje – prostě všude tam, kde máte trochu volného místa.

Vnitřní uspořádání si zvolíte dle toho, kam skříň umístíte a co do ní budete chtít dávat. Police, šuplíky nebo i tyč na zavěšení ramínek. Všechno je možné.

Posuvné dveře jsou praktický trend

Vestavěné skříně mají zpravidla posuvné dveře, což je nový trend poslední doby. Posuvné otevírání nevyžaduje žádný další prostor, nehrozí, že by si děti skříply prsty do pantu a otevírání je mnohem snazší například i pro osoby na vozíčku. Kvalitní skříň má tichý kolejnicový mechanismus, tak se nemusíte bát, zda náhodou nebude slyšet každé vaše otevření skříně.

Navrhněte si vlastní vestavěnou skříň

Vestavěnou skříň je vždy třeba řešit na míru do konkrétního pokoje. Pomohou vám odborníci, případně použijte na vestavěné skříně konfigurátor na webu levne-skrine.cz. Do konfigurátoru si zadáte požadované rozměry a další kritéria a on vám ihned prozradí, kolik byste přibližně zaplatili za takovou vestavěnou skříň. Získáte návrh zdarma a pak už je jen na vás, jestli si levné skříně od nich objednáte.

Autor příspěvku: Redakce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *